Post by ficrateceche on Feb 28, 2022 22:48:57 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ CarX Drift Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ CarX Drift Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ klíče generátoru kódů ▞▞▞
▞▞▞ CarX Drift Racing 2 2022 version ▞▞▞
Ty obrázky jsou falešné
VELKÁ HRA!!! 2,1GB soubor na mém telefonu, ale grafika je dobrá a hratelnost je zajímavá a rozhodně dovednostní hra, která bude vyžadovat spoustu praxe.Důvodem pro 2* je to, že tato hra má obrovský potenciál, ale nevysvětluje způsob, jak postupovat, je VELMI obtížné upgradovat auta (asi 5 hodin hraní, abych získal svůj druhý tuningový upgrade na svém prvním autě) a nakonec ( také důvod, proč mažu) úkoly se ne vždy dokončí, když se vám úkol podaří, a to i vícekrát.
Je to pěkná hra, ale není tam dostatek úrovní a také musíte za všechno ve hře platit a díky tomu je hra nudná
dobrá aktualizace, ale někdy to zaostává v obchodě s nátěry a také nálepky jdou na opačnou stranu auta, i když je vypnuté zrcadlení..opravte to prosím!
Hra už ušla kus cesty, proto je čas na změnu hodnocení. Nyní je hra super, když se budete snažit budete mít tuning i lepší auta. No a pokud budete chtít něco speciálního tak si budete muset připlatit.
Hrál jsem i Carx Drift Racing 1 a byla to super hra hrál jsem ji na telefon Samsung Galaxy Core Prime teď mám Samsung Galaxy A40 a šlape to na něj skvěle
Tato hra je trochu drsná, jako byste museli absolvovat několik závodů, abyste si vydělali peníze, ale myslím tím, co očekávám od mobilní hry, ale kromě toho je tu VELKÝ PROBLÉM, KTERÝ MÁM, ok, hra „TVRDÍ“ OFFLINE", ale pokaždé, když to otevřu, říká, že potřebuji připojení k internetu, takže jsem zmatený, pokud to není offline hra, odstraňte tuto věc s offline hrou a znovu je to můj problém, nemám doma wifi a sotva ji používám, takže u dovedu si představit, jak mě bolelo, když jsem viděl, že potřebuji internet
Smutný pokus. Hra je v podstatě stejná jako jednička, ale nějak horší. Uživatelské rozhraní bylo vytvořeno za 3 dny. Ovládání je hrozné. Jediné, co mě na této hře bavilo, byla hudba, která hodně vypovídá.
CarX Drift Racing 2 مسابقه tot
Můžete pls opravit hru, když restartuji telefon, nemohu hrát tuto hru, říká to v 93% zkontrolujte připojení k internetu je to otravné mám dobrou wifi a proč to otravuje nemůžu ani hrát, takže pokud se to opraví, smažu to zprávu, tak to prosím opravte
Opravdu miluji hru, auta, úpravy, fyziku, doslova všechno. Jediným problémem jsou benzinové nádrže, vím, že si po dlouhých hodinách hraní musíme dát pauzu. Ale jen 5 pecek nestačí. Navrhuji, že byste měli dát 10 nebo 15 plynových pecek. A poslední věc, na kterou bych chtěl upozornit, je nákup auta. Nenáviděl jsem, když některá z mých oblíbených aut vyžadovala zlato, abych si je mohla koupit. Děkuji za vyslechnutí. Doufám, že dokážete udělat tuto hru nejlepší pro všechny!
CarX Drift Racing 2 Võidusõit ycd
Úžasná hra, ale neustále zamrzá v menu a během závodu, i když můj telefon má výkonný CPU a 4 GB RAM. Není to dobře optimalizované.
Bylo by pět, kdyby nebylo tak těžké získat stříbro a zlato, ale jinak je to úžasná hra, proto jsem jí dal 3 hvězdičky místo 2 hvězd, ale mám jeden problém. Měli byste být schopni odstranit obtisky
Opravdu pěkná hra Jason pěkná fyzika driftování, jemná grafika, mnoho aut, soupravy těl, části těla, lobby, mapy pro jednoho hráče, tandemové mapy, celkově zatím skvělá hra na driftování
Nejvíc dobrá hra sice mi tam chybí Bugatti Chiron ale to nevadi
Je to skvělá hra ve smyslu myšlenky, ale nehratelná. Když používám volant, když někdy zrychluji a zároveň lámu ruce, řízení se resetuje a auto jede rovně, je to tak jednoduchá a běžná chyba u všech závodních her, proč je ve hře. Současní vývojáři musí být jasně líní a tohle mohla být skvělá hra. Smazal jsem a nebudu znovu navštěvovat. Odesláno 22/8/21
Pecka na mobilu jsem lepší hru nehrál.
Tuto hru jsem hrál poslední 2 dny, co jsem o této hře zjistil, bylo, že ovládání je velmi snadné přizpůsobit a je velmi návykové. Přestože se vyskytly nějaké problémy s načítáním hry pro více hráčů a po nabootování z domovské obrazovky mi stále odečítají 1 energii, opravte je a já změním svou recenzi.
Před nedávnou aktualizací tato hra běžela tak hladce, že neměla jediný problém. Udělal jsem na něm pár transakcí, dostal jsem pár aut a nějaké peníze ve hře, protože se mi to tak líbilo. Bylo to na špičkové úrovni. Od aktualizace to padá, zaostává a chybuje tak hrozně.... nefunguje ani jeden aspekt hry, už to prostě není dobré. Používám samsung s10 5g, což je zatraceně dobrý telefon a zvládá více než hru s potřebnou ram a ROM. Prosím, opravte problémy kluci PROSÍM.
Je to dobrá hra, ale není tak dobrá na hraní na mobilu, pak je také dobrá na hraní na počítači a s volantem. pěkná hra!
Tato hra by byla skvělá, ale nedostatek skutečného režimu pro více hráčů je velkým zklamáním. Hrál jsem tuto hru zatím celkem 67 hodin, koupil jsem si většinu placených aut, ale nechal jsem ji kvůli jiné hře, která má opravdové multiplayerové lobby zvané assoluto racing. Pokud by carx2 představil vlastní multiplayerové lobby jako tato hra, byla by to nejlepší driftová hra. Ale když zjistíte, že vše, proti čemu se v multiplayeru unášíte, je ve skutečnosti jen něčí duch, je to opravdu zklamání.
Požádal bych vývojáře, aby optimalizovali hru tak, aby zařízení na nižších úrovních mohla hrát hru hladce. A taky tuhle hru prostě miluju
Aktualizace
Sonic CD Classic ایکشن nue
Miluji tuto hru, nejlepší drift a hratelnost. Jen doufám, že se tato hra zlepší a příští aktualizace s novým režimem, nočním driftem, zapnutým světlem a skutečnou fyzičkou pro pád.
Hra je dobrá 10/10, ale mohl byste přidat online režim, kde jsou tuny hráčů, kde závodíte s dragstery nebo jen driftujete. Prosím
CarX Drift Racing 2 Corrida ekb
Nenechá se otevřít lobby a ani vstoupit do obývacích pokojů a zaplatil jsem za prémiový balíček 🤷♂️ co se děje
Nejlepší drift hra
Hra je fantastická a driftování je skvělé, ale palivový systém prostě fouká... neměli byste čekat 8 minut, abyste si mohli zahrát 1 zápas pro více hráčů nebo 1 úroveň kampaně.
CarX Drift Racing 2 Racing scef
Hra je super už jí hraju půl roku a ani jednou mně neomrzela. Prosím přidejte drift ATV dík moc😄
Toto je skvělá hra, ale když aktualizuji hru, vždy jsem zůstal na 33%. Opravte prosím, že si toho vážím👍
Je tak příjemně uspokojující, jak pokaždé, když vaši aplikaci otevřu, během 1-2 minut spadne. Ještě úžasnější je, jak to ve mně vyvolává chuť chytit baseballovou pálku, rozlousknout se mým telefonem a jak padá z oblohy, vyprázdnit do něj zásobník mého 9mm Walther PPS, protože proklínám tvé jméno a obejmout sprchu milionů drobných úlomků, které bývaly mým telefonem. Doufám, že vaši mazlíčci mají v tuto chvíli výbušný průjem po všech vašich domovech. Hej, skvělá hra!
Tato hra je velmi špatná, ve skutečnosti je grafika úžasná, jako by modifikace auta byla velmi reálná a auto má dobrou karoserii, ale problém je v tom, že je těžké vybrat peníze a je velmi těžké je vymýšlet pro fanoušky, hrál jsem to od měsíční minulosti, ale stále používám auto úrovně 5, plss vylepšete tento problém, udělejte to velmi snadno, stejně jako driftmax pro, doporučuji nestahovat tuto hru, dokud vývoj neaktualizuje novou verzi, stáhněte si drift max pro
Po poslední aktualizaci 19.03 2020 se nechce načíst.. Jen do úvodní obrazovky 90% a pak nic!!!! Udělejte stím něco všechno šlo a najednou!!!!!
Miluju hry, jen vy, kluci, musíte sem dát freeride, kde závodíme v tahu aut a jedeme kamkoli, kam, takže stačí dát velkou mapu volné jízdy
Dávám jí 3 hvězdičky, protože je to hra za výhru a zaostává a nech nás to, prosím, bavit se tím, myslím, že nám dáš více peněz za misi a ne za vyhrání hry a opravu zpoždění (na Samsung A10 )
Blbá hra .
Slušné, ale za hraní se skoro platí. Jako začátečníkovi rychle dojde palivo. Omezené na to, jak moc můžete hrát, je frustrující.