Post by ficrateceche on Feb 28, 2022 22:39:34 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ludo King™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ludo King™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Ludo King™ 2022 version ▞▞▞
Ludo King™ Board bcql
Γιατί να βάλουμε ολόκληρο το παιχνίδι πίσω από το pay wall; Ήταν διασκεδαστικό όσο κράτησε.
Διορθώστε τα προβλήματα δικτύου. Χάνω παιχνίδια ενώ έχω τέλεια σύνδεση σε γραμμή 50 MB/s.
Πολύ καλό! Σαν το κανονικο.
Δεν είχα κανένα ενδιαφέρον να παίξω ludo, αλλά τώρα όταν κατέβασα το ludo king τώρα μου αρέσει περισσότερο το ludo king Σας ευχαριστώ για ένα τόσο όμορφο και εκπληκτικό παιχνίδι
Η εμπειρία ήταν καλή, αλλά χρειάζομαι μερικές φανταχτερές επιλογές dai για κουρκούτι.Περιμένω περισσότερα εξάρια, αλλά δεν είναι εφικτό στη σωστή ώρα. Αλλά το παιχνίδι είναι πολύ ομαλό και ωραίο 😜
Πολύ φθηνό είδος διαφήμισης μετά το τέλος του παιχνιδιού. Καταχρηστικό περιεχόμενο. Πολύ κακή νοοτροπία από την Google και τους παρόχους παιχνιδιών
Bus Robot Car War - Robot Game Стратегически qlv
Προκατειλημμένο παιχνίδι τις περισσότερες φορές Ο παίκτης σε υψηλότερο επίπεδο παίρνει καλούς αριθμούς Μερικές φορές όχι 6 ή μεγάλο όχι. Και πολλά σφάλματα
Ο βασιλιάς Λούντο
Τελειοοοο
Ωραία εφαρμογή Για διαδικτυακούς παίκτες. Μπορείτε επίσης να παίξετε με τους φίλους σας στο Facebook Μου αρέσει η εφαρμογή
Το παιχνίδι των ανατροπών... Πολύ διασκεδαστικό.....
Για να μην ακούγομαι σαν οδυνηρός χαμένος, αλλά όταν παίζετε με φίλους διαπιστώνω ότι τη στιγμή που θα βάλετε το κομμάτι σας σε κίνδυνο κυριολεκτικά την επόμενη στροφή δίνουν τον ακριβή αριθμό για να σας βγάλουν έξω! Συμβαίνει πάρα πολύ, ολικό BS! Διαγράφηκε για 5η φορά
Διορθώστε αυτό το crashing πράγμα😭 ειδικά όταν παρακολουθείτε διαφημίσεις και μερικές φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού
Αυτό το παιχνίδι είναι φρικτό! Βασίζεται σε έναν αλγόριθμο που επιτρέπει μόνο σε άτομα με περισσότερα νομίσματα να κερδίζουν παίρνοντας το τέλειο ζάρι κάθε φορά για να σας στέλνει πίσω στην αρχή. ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ αλλιώς μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να αγοράζει νομίσματα και να σπαταλά χρήματα σε αυτό το crud!
Αυτή είναι πολύ ωραία εφαρμογή, αλλά ένα πρόβλημα υπάρχει μεγάλη διαφήμιση, αλλά το παιχνίδι είναι καλό μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, παρακαλώ όλοι σας δώστε ένα 5 αστέρι για αυτό το παιχνίδι
Απολύτως απαίσιο. Όταν θέλουν να χάσεις, θα σε κάνουν να χάσεις. Μετακινώ μάρκες μόνες τους και όχι αυτό της επιλογής μου! Και τα άτομα με χαμηλότερα νομίσματα φαίνεται να προτιμούν την επιλογή του ρολού
Ο καλύτερος γκρινιάρης!
ΥΠΈΡΟΧΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ
Ludo King™ Друштвене игре jjxz
Ωραίο παιχνίδι, αλλά υπήρχε μεγάλη καθυστέρηση και κολλάει
Προσπαθώ να αποκτήσω νομίσματα με τη βοήθεια διαφημίσεων, αλλά με κάνει να βγαίνω από το παιχνίδι αφού παρακολουθήσω μια διαφήμιση για τη λήψη νομισμάτων
Ludo King™ Lövhə kdi
Θέλει πολλά GB και δεν μπορώ να το κατεβάσω
Το παιχνίδι έχει κρεμαστεί, δεν μπορώ να παίξω με τους φίλους μου. Παρακαλώ βοηθήστε
Καλοοοοο
Παιχνίδι 3ης κατηγορίας... Θα προτιμούσα να εγκαταστήσω οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι, καθώς είναι πολύ προκατειλημμένο και χάνω πάντα σχεδόν σε κάθε αγώνα.
Φανταστικό παιχνίδι, ειδικά όταν παίζετε online με φίλους. Αν και πόσο θα ήθελα να μπορούμε να σημειώνουμε ο ένας τον άλλον. Εκτός από αυτό, είναι ένα υπέροχο παιχνίδι
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, αυτή η διαφήμιση προβολής παιχνιδιού που είναι πολύ ενοχλητική, σταματήστε να προβάλλετε διαφημίσεις εάν σταματήσετε, τότε θα τη κατεβάσουμε!
Τέλειο
Καταπληκτική εφαρμογή 👏.. το μυαλό μου ανανεώνεται παίζοντας αυτό το παιχνίδι .. δεν μπορώ να βαρεθώ 😴 δεσμεύει όλους👍Λατρεύω αυτό το παιχνίδι ❣
Κάποια στιγμή το Zero δεν λειτουργεί
Αν τερματίσαμε και τελευταίοι θα πρέπει να μπούμε στο 2 ή στο 3 αλλά με τη σειρά μας δεν θα πάρουμε μόνο θα πρέπει να συνεχίσουμε να περιμένουμε αλλά σε αντίθετη τοποθεσία αν δεν έχει συμπληρώσει το γκάζι εξακολουθεί να έχει 2 ή 1 αλλά και πάλι θα έρθει και θα κερδίσει Αυτό νομίζω δεν μου αρέσει δεν είναι καλό αυτό είναι το μειονέκτημα ή το μειονέκτημα αυτού του παιχνιδιού προσπαθήστε να το αφαιρέσετε σκεφτείτε εντάξει.
Το παιχνίδι είναι επίσης καλό. Αλλά ένα πρόβλημα, αυτή η εφαρμογή δεν επέτρεπε σε κανένα άλλο άτομο να δει τον αγώνα. Κατά τη γνώμη μου, επιτρέπεται η προβολή του παιχνιδιού όταν οι άλλοι φίλοι δεν παίζουν.
Οι κινήσεις είναι πολύ προβλέψιμες όταν το λογισμικό θέλει ο άλλος παίκτης να κερδίσει
Ο ΕΡΜΗΣ και ο άλλος είναι καλός
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι είναι ενδιαφέρον παιχνίδι. Πάντα δίνω 5⭐ σε αυτόν τον ludo king και πάντα υποστηρίζω τον ludo king 👍👍👍
Γαμω και το παιχνιδι σου και εσενα που το εφτιαξες... Κλεφτες
Βοηθά πολύ πιο εύκολα τη διάθεση, ω ναι
Το Ludo είναι υπέροχο, αλλά το θέμα της ντίσκο δεν γίνεται γι' αυτό δίνω μόνο τέσσερα αστέρια😥
Το χειρότερο παιχνίδι ποτέ δεν αξίζει ούτε ένα αστέρι όλα διορθώνονται ποτέ μην παίξετε αυτό το παιχνίδι 😤πολύ κακό παιχνίδι σε κάνει πιο εκνευρισμένο και συνεχίζεις να χάνεις στη σειρά το εξαιρετικά χειρότερο παιχνίδι που παίχτηκε ποτέ
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, είναι πολύ καλό παιχνίδι, αλλά και παιχνίδι χρόνου